Blogge lite...

Æ kan forsett å blogg sånn hvert min lzm men Nei! Æ blogge da æ kjede mæ! Å da æ ikke ork å gå ut... Æ e ikke den som blogge mest eller bry mæ om bloggen... Æ må bare ha den så kan æ skriv om værdagen min å kolles æ har det å litt sånn!  Å kan skjerp mæ å æ kan ikke det betyr ein ting at dåkk må bare innsjå at æ ikke e så my till stede om dagan.. forde enten sett å på skype å praaate med verdens søtaste! Du veit kæm du e ;D Æ ska legg ut flere bilda men som æ e sagt æ har ikke ladern te kamerae mett.

PS. Æ ska ikke kritisere dåkk for at dåkk ska bli sur eller tru at æ e sur det e bare at nånn ganga e bare at om dåkk tenke sånn at koffer har ho blogg å nesten ikke skriv nå? Så e det bare for det æ e sakt no.. :) Æ e egentlig ganske gla for at æ har blogg men æ e åsså gla i dåkk ^^ ;D

Bloggas! <3

Én kommentar

Taiba

03.07.2012 kl.23:08

kul blogg!

Skriv en ny kommentar

Sanna ^^

Sanna ^^

13, Trondheim

Ka ska æ skriv? Æ e ei gla jente bestandi.. Å e Trønder ( Som flest sei '' Ekte '' Trønder ) Æ e ganske gla i å værra bort å ikke heim ;3 Det e for at det e my beir å værra te vænna eller bare ta ein kose dag i byn enten shopping eller bare være men venner der!

Kategorier

Arkiv

hits