Sorry fer lite blogging.

Heii igjen! Sorry at jeg er blogga lite i de siste månedene.. Det er fordi vi har skole! Men nå sitter jeg på toget bort ifra mitt hjem, og er på tur til å dra oppover til Nord-Norge ;) Håper jeg får litt mere tid til å blogge siden jeg har ferie! koser meg her jeg sitter bare glo varmt og ikke det beste jeg vet er at det er varmt inne i; busser, biler, tog osv osv! Men håper dere kan tilgi meg for at jeg ikke har blogget ofte så mye lengre med tar ikke blogging seriøst..

 

Skal være borte hele ferien min og er tilbake neste helg! kommer garantert til å få noen bilder jeg bare kan suppse inn på pc'en... så lenge jeg har nett! Det er lengre enn jeg trodde har ikke vært helt oppi Nord før så, ønsk meg lykke til her oppe i det nordlige ! Haha, jeg er egentlig ganske sulten akkuratt nå men gidder ikke spise.. Rare meg! Og kanskje jeg kan få tak i noen bilder ifra denne ''gården'' jeg skal være på og det MÅ være dyr her! Ellers dør jeg av sorg. Jeg elsker dyr kan ikke holde meg unna de, bar ved at en hund kommer bort til meg må jeg kose med den eller leke med den. Kan legge ut noen bilder fra da vi hadde besøk her om helgen av mine små puzzer :D Men kan jo endre innlegget her da jeg kommer fram som da er om 3-4 timer igjen forhåpentlig vis! ;O Jeg har faktisk kanskje me\in egen rekord i og pakke bagen min på en og en halv dag?!!?  PS. MANGE random personer her!

 

See Yah! <3 Bloggas Babes ;D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

°°♫?? Mee<3 ??♫♫°°★

°°♫?? Mee<3 ??♫♫°°★

13, Trondheim

Ka ska æ skriv? Æ e ei gla jente bestandi.. Å e Trønder ( Som flest sei '' Ekte '' Trønder ) Æ e ganske gla i å værra bort å ikke heim ;3 Det e for at det e my beir å værra te vænna eller bare ta ein kose dag i byn enten shopping eller bare være men venner der!

Kategorier

Arkiv

hits